In memoriam Wim Mulder

Op zaterdag 23 december jl. overleed ons erelid Wim Mulder

 

Wim behaalde de leeftijd van 92 jaar. Hij woonde met zijn vrouw Manda aan de Ordermolenweg in Apeldoorn. Ze waren onlangs 59 jaar getrouwd. Samen kregen ze twee dochters en een schoonzoon. Wim was een zorgzame en trouwe man. Hij was een harde werker met een eigen meubelzaak. Hij was ook zeer gestructureerd. Rust, reinheid en regelmaat waren het devies.

Hij hield van de natuur en van de kerk en zijn grote passie was de muziek. Een leven lang speelde hij bugel. Bijna 80 jaar was hij lid van onze muziekvereniging.  Vorig jaar besloot hij te stoppen als actief spelend lid. Begin dit jaar hebben wij hem gehuldigd.

Ook in de Reünisten-Matrozenkapel blies hij zijn partij mee. De laatste jaren was Wim mantelzorger voor zijn vrouw Manda, een taak die hij zeer toegewijd op zich nam. Zijn overlijden kwam erg plotseling en is een groot verlies, zeker voor zijn vrouw Manda die zijn gezelschap en zijn zorg nu moet missen.

De afscheidsdienst van Wim Mulder vond plaats zaterdag 30 december om 11.00 uur in de Jachtlaankerk alwaar wij de dienst muzikaal mochten begeleiden. Aansluitend aan de dienst was de begrafenis bij de begraafplaats aan de Soerenseweg alwaar wij samen met de Matrozenkapel een ere haag vormden. Op de begraafplaats speelde onze trompettist Reik Heusinkveld de last post en brachten wij Wim de laatste groet.