Wim Mulder gehuldigd

Ere-lid Wim Mulder gehuldigd voor 78,5 jaar actief spelend lid 

Dinsdagavond 7 maart was een bijzondere avond voor Muziekvereniging Eendracht. Wim Mulder was met het verhaal voor een interview voor de krant naar Vrijzicht gelokt. Dit is natuurlijk ook gebeurd, maar wat hij niet wist was dat deze avond in het teken zou staan van zijn lange muzikale lidmaatschap bij Muziekvereniging Eendracht.

Nadat zijn vrouw en dochters ook in de zaal aanwezig waren, iets wat hij niet wist, werd er begonnen met het concert. In de pauze werd er door de voorzitter van de MBGF, de heer Chris Timmer, een penning uitgereikt. Deze penning is uniek in zijn soort want de heer Mulder is namelijk 78,5 jaar actief spelend lid bij Muziekvereniging Eendracht. Sinds 1 januari heeft hij op 91-jarige leeftijd besloten dat het nu toch wel tijd was om hiermee te stoppen. Na de uitreiking nam hij zelf nog even het woord. Hij was onder de indruk van alles wat er gebeurde en had dit niet verwacht.

Na nog een paar nummers gespeeld te hebben was het tijd voor het cadeau van de muziekvereniging zelf. Met nog wat mooie woorden van voorzitter Jasper van den Dikkenberg werd hem een bugel overhandigd, die het nog goed doet, zodat hij af en toe thuis nog een deuntje kan spelen.

Ook nu pakte hij nog even de microfoon, bedankte nogmaals voor de geslaagde avond en de cadeaus. Wenste iedereen nog veel speelplezier net zoals hij had gehad en hoopt nog regelmatig onze muzikale klanken te horen.